principes – Crete Colors Benelux
Crete Colors

Simpelweg de beste producten. Mensen. Service.

Beste bedrijf

Crete Colors International is een mondiaal bedrijf dat gefocust is op het aantrekken van de beste internationale professionals om onze lithium producten te vertegenwoordigen. We selecteren eerlijke, deskundige en ervaren partners die een meerwaarde zijn voor onze manier van werken binnen de lokale afzetmarkten.

Beste mensen

Wij geloven erg in sterke lokale relaties. Onze selectie van regionale partners is bepalend voor het succes van onze internationale organisatie. Crete Colors streeft naar het creëren van een succesvolle samenwerking op lange termijn. Dit door een duidelijke overeenstemming van objectieven, waarden en standaarden te bewerkstelligen.

Best practice

We focussen ons op het verhogen van het niveau van onze best practice, voor elk product en proces dat we ontwikkelen. Van onze interne kwaliteitscontrole tot productvervaardiging en klantendiensten, we hebben een onophoudelijke aandacht voor kwaliteitsmanagement en -verbetering. Intern maken we gebruik van internationale bedrijfsstandaarden en -normen en we moedigen onze lokale partners sterk aan om ook te voldoen aan deze criteria.

Hoogste kwaliteit

Crete Colors verbetert steeds de geldende kwaliteitsstandaarden. Door het focussen op het hoogste kwaliteitsniveau mikken we op het vervaardigen van de beste producten die wereldwijd worden aangeboden. Ons productiebedrijf is erg innovatief en elke bestelling voldoet gegarandeerd aan de specificaties.

Milieuvriendelijk

C² gelooft in zorg en aandacht voor het milieu, recycleren en het beschermen van de aarde. We zijn volledig toegewijd aan het promoten van milieuvriendelijke producten en duurzame productiepraktijken die voldoen aan de recentste ecologische standaarden en richtlijnen. En daar waar we kunnen, zullen we deze nog overschrijden.