planet-safe – Crete Colors Benelux

C² Milieuvriendelijkheid

Crete Colors is een sterke speler en een dynamisch mondiaal bedrijf. Samen met onze lokale partners werken wij hard om een verschil te maken in kader van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Tegenwoordig wordt ‘ecologisch denken’ en ‘milieubewust zijn’ erg onder de aandacht gebracht. Dit kunnen we enkel maar toejuichen. Maar hoe belangrijk milieubewustzijn voor ons ook is, eerlijkheid is één van onze basisprincipes. Daarom vermelden we hier dat er in ons productgamma twee producten zijn die beschouwd worden als ‘gevaarlijk’ omwille van hun samenstelling en prestaties. Alle andere producten zijn volledig ‘Planet Safe’. We zijn dus bijna 100 % groen, maar ook eerlijk.

Wij zijn als bedrijf erg trots op het feit dat onze lokale partners dezelfde waarden, standaarden en objectieven hanteren zoals wij doen in de Verenigde Staten. Onze volledige C²-familie wereldwijd is gericht op het verminderen van negatieve invloeden op de omgeving. Met het aanbieden van een echte ‘groene’ lithiumtechnologie , willen we andere bedrijven inspireren en aanmanen om gebruik te maken van water gebaseerde en milieuvriendelijke producten in hun projecten. Crete Colors International is ook trots op lid te zijn van de US Green Building Council en is SCS en NSF gecertificeerd.