over-cretecolors – Crete Colors Benelux

Over Crete Colors

Wat wij doen .

Bij Crete Colors International is onze expertise gefocust op geavanceerde behandelingen voor betonvloeren. Ons bedrijf is opgestart en gevestigd in Phoenix, Arizona, in de Verenigde Staten van Amerika. Onze productie zit in Kansas, we hebben een Aziatisch hoofdkantoor in Hongkong en distributiepartners doorheen de hele wereld.

Het C²-merk is momenteel aanwezig in meer dan 40 landen en we ontdekken continu nieuwe expansiemogelijkheden. We zijn erg trots op ons wereldwijde netwerk, wat wij graag onze ‘C² Familie’ noemen.

Het fundament van ons bedrijf is onze toewijding om kosteneffectieve, milieuvriendelijke en gemakkelijk toepasbare kwaliteitsproducten te ontwikkelen. Lithiumtechnologie is het superieure platform voor het overgrote deel van onze betonproducten. Wij blijven steeds innovatieve systeemoplossingen ontwikkelen en verbeteren, die een inspiratie zullen zijn voor de architecturale betonwereld van de toekomst.

Onze visie .

Een organisatie van wereldklasse zijn die producten en diensten voorziet binnen de groeiende betonindustrie.

Ons bedrijf .

Sinds de vroege jaren ’90 is ons bedrijf gefocust op betonbehandeling, -verdichting, -kleuring en het schuren en polijsten van betonnen oppervlaktes. We realiseerden ons al snel dat de industrie in een technologie diende te investeren die voorzag in kleurbehandelingen en effectievere betonoplossingen dan de traditionele kalium en natrium gebaseerde producten.

Ons antwoord was Lithium.

Crete Colors gebruikt deze geavanceerde technologie om een aantal kwaliteitsvolle en ecologische betonverharders en -verdichters, kleuringen en onderhoudsproducten te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Crete Colors legt, in het kader van betonprestaties en het creëren van nieuwe decoratieve behandelingen voor beton, de lat steeds hoger. Dit door nieuwe systeemprocessen en aanbrengtechnieken te ontwikkelen.