cretecolors-en-consolideck – Crete Colors Benelux

Crete Colors & Consolideck

Strategische partners, de wereld rond.

Crete Colors International en PROSOCO zijn al meer dan tien jaar strategische partners in het aanbieden van kwalitatieve producten die specifiek ontworpen zijn voor betonvloeren. Deze producten worden over de hele wereld aangeboden.

De productlijn van PROSOCO, Consolideck, wordt verdeeld in de USA en Canada, terwijl het C² productgamma beschikbaar is en verkocht wordt binnen alle andere internationale markten, waaronder nu ook de Benelux.

Samen hebben we twee unieke merken ontwikkeld die wereldleider zijn in de sector.

In onze samenwerking hebben we onze jarenlange kennis en ervaring verenigd met een uitgebreid netwerk van mogelijkheden en middelen om jou te kunnen voorzien van producten van de allerhoogste kwaliteit.

Daarnaast vormen we ook een team om voorzieningen te ontwikkelen voor onze klanten. Dit geeft een boost aan onze verkoop. Onze professionele relatie met NSF (National Sanitation Foundation, met een kantoor in Brussel) en SCS (Scientific Certification Systems, met een kantoor in Nederland) zijn belangrijke bronnen die de kwaliteit en integriteit van onze producten consolideren. Onze gezamenlijke inspanningen in kader van laboratoriumonderzoek zorgen voor de hoogste standaarden. Meest belangrijk, onze toewijding aan onze klanten hun noden en het onderstrepen van het belang van het creëren van professionele relaties op lange termijn heeft onze partnerschap bevorderd. Samen vormen we één van de sterkste mondiale strategische partners mogelijk, samen kunnen wij de wereld aan.